Noticias

Barcelona Polo Challenge Negrita Cup llega a su 46 edición

La soprano Ainhoa ​​Arteta, ambaixadora de la Barcelona Equestrian Challenge, ha estat l´encarregada de lliurar la mona a Juana Martín, adjunta a direcció de Càritas

La Barcelona Equestrian Challenge ( BECH ) ha lliurat aquesta tarda la seva Mona de Pasqua solidària a Càritas en un acte celebrat al Reial Club de Polo de Barcelona. La soprano Ainhoa ​​Arteta, ambaixadora de la BECH, ha estat l´encarregada de lliurar la mona a Juana Martin, adjunta a direcció de Càritas Diocesana de Barcelona .

"És un orgull per a nosaltres poder col · laborar amb Càritas", ha afirmat durant l´esdeveniment Luis Comas, president de la Fundació Reial Club de Polo de Barcelona, "ja que un dels objectius de la BECH és vincular-se amb la ciutat de Barcelona i els seus ciutadans", ha afegit. L´acte també ha comptat amb la presència de Xavier Amador, director de Relacions Institucionals de l´Àrea de Qualitat de Vida, Igualtat i Esports de l´Ajuntament de Barcelona; Marta Caramés, responsable del projecte Paidós; Flora Miserachs, artista floral.

La Mona, formada per la figura del cavall com a protagonista i gran quantitat de peces de dolços i xocolata, es destinarà als usuaris del centre Paidos Barceloneta, un espai per acompanyar famílies amb nens i nenes de 0 a 6 anys que viuen un moment vulnerable i busquen millorar la seva situació.

Aquest projecte de Càritas té com a objectiu pal·liar els efectes de la pobresa infantil i prevenir els factors de cronificació mitjançant un treball intensiu, integral i integrat amb les famílies, els agents socials i la comunitat.

La BECH és un ambiciós projecte de promoció impulsat per l´Ajuntament de Barcelona i el Reial Club de Polo de Barcelona, ​​amb l´objectiu d´apropar el món del cavall a la societat en general. Consta de quatre eixos: esport, salut, educació i cultura. Precisament , l´acció celebrada aquesta tarda s´encaixa dins de l´eix cultural .

 

 

 

 

 

 

 


Ver más noticias »

Síguenos en...

Newsletter »
El Periodico Technogym Factor Energia Seat Radio MARCA La Caixa Coca Cola Estrella Damm La Vanguardia Segura Viudas Ron Negrita Ajuntament de Barcelona RCPolo Casa Viva Kare
Real Club de Polo de Barcelona: Avda. Dr. Marañón 19-31 08028-BarcelonaTeléfono: +34 93 448 0400Fax: +34 93 334 1317email: bech@rcpolo.com