Noticias

Pedro Veniss s´imposa en el Gran Premi del CSI1* del Polo

En un emocionant desempat del Gran Premi, al que només han accedit tres binomis, el brasiler Pedro Veniss, últim a sortir a pista, ha sabut aprofitar l'avantatge batent amb Anaya Ste Hermelle l'excel·lent crono marcat per l'amazona catalana Imma Roquet i Illanta del Maset. El francès Philippe Wolff muntant a Ugreto de Blondel, primer a sortir al desempat, s'ha classificat en tercera posició.
La tercera i última jornada del CSI1* disputat en la pista coberta del Reial Club de Polo de Barcelona, ha començat amb el triomf espanyol de Gonzalo Busca amb Violane des Loges en la prova mitjana de dificultats progressives, deixant la segona plaça per al francès Jerome Maurel i Atendra Z. En tercer lloc s'ha classificat el català Blai Capdevila, muntant a Fallinus.
La jove amazona del club barceloní, Valeria Bernat, s'ha imposat amb Rock N’Roll en la prova d'1,25, un barem A amb cronòmetre, seguida per la francesa Laura Benvel i Magic Mouse. La seva compatriota, Caroline Clavel, muntant a Sirius de Soult, ha estat tercera.
La ruta de Nadal es completarà el cap de setmana vinent amb la disputa del CSI2* que així mateix es desenvoluparà en la pista coberta del club barceloní.


Ver más noticias »

Síguenos en...

Newsletter »
El Periodico Technogym Factor Energia Radio MARCA La Caixa Royal Bliss Estrella Damm La Vanguardia Ron Negrita Segura Viudas Ajuntament de Barcelona RCPolo Casa Viva
Real Club de Polo de Barcelona: Avda. Dr. Marañón 19-31 08028-BarcelonaTeléfono: +34 93 448 0400Fax: +34 93 334 1317email: bech@rcpolo.com