Noticias

El francès Fontenelle arrasa en el CSI1* de Barcelona

La segona jornada del CSI1* que s'està disputant aquest cap de setmana en la pista coberta del Reial Club de Polo de Barcelona té nom propi: Arnaud Fontenelle. El francès, que ahir ja va aconseguir magnífiques classificacions amb totes les seves muntures, també ha arrasat avui. Fontenelle no només s'ha imposat en la gran als seus quaranta-dos contrincants muntant a un sublim Fabian van de Ronevellei, sinó que ha fet el propi en la prova petita d'1,25 m de velocitat i manejabilitat amb Adore EM. El francès així mateix s'ha posicionat segon amb Bonus d’Authou, deixant la tercera plaça al seu compatriota Anne Sophie de Gentili amb Bonita van de Geeneide. El millor espanyol ha estat Ignacio Martínez Canals i Ulysse du Carroil, quedant quarts.
Vanessa Norblin amb Nebula ha estat segona en la gran, seguida pel brasiler Pedro Veniss i Anaya Ste Hermelle. Imma Roquet muntant a Ilanta del Maset, quarta en la classificació, ha estat la millor espanyola en aquesta prova.
En el Petit Gran Premi també s'ha imposat un altre francès, Jerome Maurel, amb Atendra Z. Maurel ha estat el més ràpid, únic genet sense penalització, dels sis binomis que han accedit al desempat. Blai Capdevila amb Mr D i un enderrocament ha estat segon, seguit per Rubén Gómez muntant a Tailormade Bacento.
La competició començarà demà a partir de les 10.00 h


Ver más noticias »

Síguenos en...

Newsletter »
El Periodico Technogym Factor Energia Radio MARCA La Caixa Royal Bliss Estrella Damm La Vanguardia Ron Negrita Segura Viudas Ajuntament de Barcelona RCPolo Casa Viva
Real Club de Polo de Barcelona: Avda. Dr. Marañón 19-31 08028-BarcelonaTeléfono: +34 93 448 0400Fax: +34 93 334 1317email: bech@rcpolo.com