Noticias

La británica Jemma Kirk hace doblete en el CSI1* del Polo

"

Després de la seva victòria en la prova petita de la jornada inaugural, el donostiarra Gonzalo Busca ha demostrat formar el binomi perfecte amb Paprika Gesmeray en imposar-se en el desempat del petit gran premi als seus quatre contrincants. Marie Demonte de França amb Stella D’Armanville ha estat segona, seguida pel seu compatriota Melanie Tricoct muntant Toundra Gesmeray.
L´amazona de Madagascar, Vanessa Norblin, i Nebula, amb un recorregut sense penalització i excel·lent crono, s´han fet mereixedores de la primera plaça de la prova gran –barem A.C. C.- de la segona jornada del CSI1* que s´està disputant en la pista coberta del Reial Club de Polo de Barcelona. El francès Axel Narolles amb Seltique ha estat segon, seguit per la britànica Jemma Kirk muntant a Quelist. Imma Roquet ha estat la millor espanyola, classificant-se quarta amb Ilanta del Maset.
En la prova petita de velocitat i manejabilitat, la més ràpida ha estat la francesa Caroline Clavel amb Sirius de Soult. El genet del RCPB, Flavian Buadat, muntant a Rihanna in Live s´ha classificat en segona posició i Hannah Akerblom montnado a I-Lucky ha estat tercera.
La tercera i última jornada del CSI1* que compta amb la participació de 240 cavalls i genets i amazones de 12 nacions prosseguirà matí a partir de les 09.30h.

 

"


Ver más noticias »

Síguenos en...

Newsletter »
El Periodico Technogym Factor Energia Seat Radio MARCA La Caixa Coca Cola Estrella Damm La Vanguardia Segura Viudas Ron Negrita Ajuntament de Barcelona RCPolo Casa Viva Kare
Real Club de Polo de Barcelona: Avda. Dr. Marañón 19-31 08028-BarcelonaTeléfono: +34 93 448 0400Fax: +34 93 334 1317email: bech@rcpolo.com