Noticias

Los Jumpings de Navidad cierran el año deportivo

"

Després de la seva victòria ahir en la San Jorge, l´amazona olímpica, Beatriz Ferrer Salat, ha tornat a imposar-se en la San Jorge-Joves Genets Equips muntant a Edgar Wallace. En la Intermèdia I el millor ha estat Luis Fabregat amb Volvo, mentre Paloma Parga guanyadora ahir de la Clàssica I, tampoc ha tingut rival en la Clàssica 2 muntant a Lord in Motion.
La segona jornada del CDN2* que s´ha disputat en la pista coberta del Reial Club de Polo de Barcelona ha començat amb la prova de 4 anys i el triomf de Jorge Clots muntant General. En 5 anys s´han imposat Beatriz Pérez i Omega Samba.
La prova de Rider 2 ha estat para Idoia Roger amb Tirat, mentre Alicia García amb Long Long Time ha estat la millor en Alevins Individual. Ekaterina Aristova amb Shania ha guanyat Infantils Individual i Anna Sospedra ha fet el propi muntant a Benaigua.
L´últim concurs de doma de l´any en el club barceloní ha conclòs amb l´exhibició d´Abril Serà i Royal Crash en Juvenils 0* Individual i el triomf d´Anna Aristova amb Wilkinson.

 

"


Ver más noticias »

Síguenos en...

Newsletter »
El Periodico Technogym Factor Energia Seat Radio MARCA La Caixa Coca Cola Estrella Damm La Vanguardia Segura Viudas Ron Negrita Ajuntament de Barcelona RCPolo Casa Viva Kare
Real Club de Polo de Barcelona: Avda. Dr. Marañón 19-31 08028-BarcelonaTeléfono: +34 93 448 0400Fax: +34 93 334 1317email: bech@rcpolo.com