Noticias

Beatriz Ferrer Salat se impuso en la San Jorge

"

Amb la victòria d´Imma Roquet amb Nepalina en la prova gran disputada per al barem A amb cronòmetre va finalitzar la segona jornada del CSN2* que s´està disputant en el Real Club de Polo de Barcelona. Carlota Vilarrubí muntant a Hector VH End House ha estat la segona, seguida pel guanyador d´ahir, Sergi Segura amb Chadetty.

En la prova d´1,20 m el més ràpid sense penalització dels deu binomis que han passat al desempat ha estat Encert Torres muntant a Grup from Baby Blue Z seguit per Raquel Gatell amb Erasme. La tercera plaça ha estat para Oriol Pradells muntant a Weyden.

Pablo Cirera amb Roger M ha estat el millor d´1,10 m, seguit per Coraima García muntant a Aretta SR. Alejandro Batlle ha completat el podi amb Ferro.

La competició es reprendrà demà a partir de les 09.30 h.

"


Ver más noticias »

Síguenos en...

Newsletter »
El Periodico Technogym Factor Energia Seat Radio MARCA La Caixa Coca Cola Estrella Damm La Vanguardia Segura Viudas Ron Negrita Ajuntament de Barcelona RCPolo Casa Viva Kare
Real Club de Polo de Barcelona: Avda. Dr. Marañón 19-31 08028-BarcelonaTeléfono: +34 93 448 0400Fax: +34 93 334 1317email: bech@rcpolo.com