Noticias

Sergi Segura ganó el GP con Chadetty

"

Sergi Segura amb Chadetty ha realitzat els dos únics recorreguts sense penalització de la prova que li han valgut el triomf en Gran Premi del CSN2* disputat en el Reial Club de Polo de Barcelona. El genet català sumava així la seva segona victòria en aquest CSN2* que ha comptat amb la participació d´un total de cent seixanta binomis. A un punt de penalització per excés de temps ha quedat Estrat Mateu amb Droi, seguit per Imma Roquet i Insígnia del Maset que han quedat tercers en la prova regna d´aquest esdeveniment.

Margaret Mollet muntant a Auxerra ha estat la millor de la prova de dificultats progressives d´1,30 m. Laura Roquet amb Jalinka van Orshof ha estat la segon, seguida per Christian Mercier i Louna Z.

Gonzalo de Almeida muntant a Goldengrass Koi D’Ehnbour ha tornat a imposar-se en la prova d´1,20, després de la seva victòria en la jornada inaugural, per davant Tino Torres amb Grup Prom Baby Blue Z i Alejandra Fransitorra muntant a Ramira que ha quedat tercera.

La competició ha conclòs amb el triomf de Pablo Cirera amb Roger M en la prova d´1,10 m, seguit per Coraima García muntant a Aretta SR i Joan Martínez amb Zostella.

 

"


Ver más noticias »

Síguenos en...

Newsletter »
El Periodico Technogym Factor Energia Seat Radio MARCA La Caixa Coca Cola Estrella Damm La Vanguardia Segura Viudas Ron Negrita Ajuntament de Barcelona RCPolo Casa Viva Kare
Real Club de Polo de Barcelona: Avda. Dr. Marañón 19-31 08028-BarcelonaTeléfono: +34 93 448 0400Fax: +34 93 334 1317email: bech@rcpolo.com