Noticias

Imma Roquet se impuso en la grande con Nepalina C

"

El jove genet català Sergi Segura ha tingut un debut immillorable en el CSN2* que es disputa fins al diumenge en les instal·lacions del Reial Club de Polo de Barcelona. Amb Chadetty i Cassiana va ser primer i segon, respectivament, en la prova inaugural del concurs disputada en dues fases especial. Li va seguir l´amazona del Polo, Maya Torres, amb Artosec Z.
La competició que compta amb la participació de cent seixanta binomis, ha prosseguit amb la prova sobre 1,20 m, un barem A amb cronòmetre, en el qual ha vençut amb autoritat Gonzalo de Almeida muntant a Goldengrass Koi D’Ehnbour. María Eugenia Zegrí li va seguir amb Opa`KB i Mar Millanes va ser tercera muntant a Latura del Maset.
Carme Ollé, segueix en ratxa, i es va imposar amb N’Est pas Gay en la prova en dues fases especial disputada sobre 1,10 m, seguida per Valeria Bernat i Nimba Dan . En tercer lloc es va classificar Paula Colomer amb Firano.
La competició es reprendrà demà a partir de les 09.30 h.

"


Ver más noticias »

Síguenos en...

Newsletter »
El Periodico Technogym Factor Energia Seat Radio MARCA La Caixa Coca Cola Estrella Damm La Vanguardia Segura Viudas Ron Negrita Ajuntament de Barcelona RCPolo Casa Viva Kare
Real Club de Polo de Barcelona: Avda. Dr. Marañón 19-31 08028-BarcelonaTeléfono: +34 93 448 0400Fax: +34 93 334 1317email: bech@rcpolo.com